MÚSICA EN DIRECTE I DE QUALITAT

La música en directe és la principal oferta del Nota79. S’hi programen, d’entrada, tres concerts per setmana de música moderna (estils tan diversos com swing, jazz, blues, soul, manouche, pop, rock,…) i un concert de música clàssica al mes.

Els dijous a les 22:00 h serà el torn dels “Discover-ups“: Amb aquesta finalitat s’organitzarà al Nota79 el concurs ‘Discover-up’. Aquestes vetllades comptaran amb l’actuació de grups emergents del panorama musical català que trepitjaran el Nota79 per primer cop. La banda guanyadora podrà enregistrar un EP, rodarà un videoclip, tenir distribució digital i, fins i tot, gaudir d’una residència de 6 mesos als concerts del Circuit79.

De fet, uns dels objectius de la sala és esdevenir un espai de trobada entre el món educatiu i el món professional, una plataforma de promoció tant per a joves artistes i estudiants de música, com per bandes emergents o noms ja consolidats, del panorama musical català actual.

Els divendres i dissabtes a les 22:00  tindrem la nostra programació d’artistes residents i de concerts premium. La programació vol recollir el bo i millor dels músics de casa nostra i no estarà lligada a un estil concret. També vol acollir aquells artistes internacionals que puguin fer parada al Nota79 dins de les seves gires.

Diumenges a les 19:00  serà el torn de la clàssica. Una programació de recitals de piano i guitarra així com de petites formacions de cambra on el cant líric també hi serà protagonista.

Per últim, la música en directe es complementarà amb els concerts passarel·la, que es programaran entre setmana o bé diumenge a la tarda. Aquestes vetllades comptaran amb la participació d’estudiants de fins a sisè de Grau Professional de TRÉMOLO o d’altres escoles de música.