Albert Bover i Manel Fortià

Obertura de portes: 18:30

Inici concert: 19:00

El prestigiós pianista Albert Bover torna al Nota 79 aquesta vegada per presentar un nou duet de piano i contrabaix. Albert Bover és un dels millors pianistes de l’escena europea actual, sens dubte, amb una extensa trajectòria que l’avala com un referent per a les noves generacions de pianistes. En aquests moments està vivint entre Barcelona i París.


Manel Fortià, després d’una temporada afincat a Nova York i tocant amb músics com Dave Liebman, Eliot Zigmund, Ari Hoenig, Chano Domínguez… en mítics locals com el Blue Note, Zinc Bar, Terraza 7…Torna a Barcelona carregat d’energia i amb nous projectes entre mans, com el grup Libérica o el nou disc Despertar del seu nou trio, que sortirà l’abril del 2022.


Dos músics de diferents generacions, que ja han treballat junts en varies ocasions, s’uneixen doncs per gaudir d’un dels seus formats preferits, el duet, on podrem gaudir-los en intimitat i on quedarà plasmada la seva complicitat i bona entesa. Una ocasió única per disfrutar d’un concert especial on les notes greus del contrabaix del Manel de ben segur que faran que l’Albert pugui volar i desplegar tota la seva musicalitat al Nota 79 en una vetllada que segur serà inoblidable.  

Albert Bover: piano
Manel Fortià: contrabaix 

 

Entrades: 15€ anticipada 19€ taquilla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 4 =