Alexandre Rexach

Obertura portes: 12:30

Inici concert: 13:00

Alexandre Rexach es músic de sessió i compositor que porta molts anys treballant per a una llarga llista de grups i solistes (Glaucs, Miquel Abras, Lucas Masciano, Edu Soto, …), sonant en ràdios de tot el país. Artistes tan importants com Rosario, J.M. Serrat, Sabina, Kevin Johansen, Love of Lesbian, Blaumut o Lax’n’Busto han col·laborat en diversos projectes seus o en d’altres on ell ha participat.  

Hace 5 años te dejé y hace 4 años los problemas inundaron mi vida. Hace 3 años acepté esos problemas como parte de una vida y hace 2 años mi vida dejó de ser un problema. Hace 1 año los problemas se alejaron de mi vida y todo fue que hace 5 años te dejé.

¿Possiblement el títol més llarg de la història? Tant li fa… és la manera que l’Alexandre Rexach ha sintetitzat la idea d’aquest disc conceptual. Les cançons estan narrades en ordre cronològic. Obrint el seu cap per mostrar sense tabús tot el que va pensar durant una època molt concreta de la seva vida.  Que va finalitzar fa 5 anys quan va començar a compondre aquest disc. 

Disc produït pel Miquel Sospedra, arranjaments del Dani Ferrer, de Love of Lesbian i les bateries d’en Mole (Egon Soda)

En directe l’acompanya una banda de luxe

  • Edu Martínez (Sidonie, Maren o La Habitación Roja…)
  • Xavier Molero “Mole” (Egon Soda, Mikel Erentxun …)
  • Quim Xicoira (Gerard Quintana…) 

Disc nominat als premis Enderrock, a la categoria de disc en llengua no catalana y videoclip “Pájaros suicidas”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + 8 =