Anna D’Ivori

Vallirana 79, Barcelona

Anna d’Ivori, malgrat haver nascut fa relativament poc dins el panorama musical català o a les xarxes socials, ja compta amb cert bagatge dalt dels escenaris, en alguns mitjans de comunicació, així com la confiança i la constant programació d’alguns municipis del camp de Tarragona.

La cantautora i tota la banda, sempre motivats per fer música i enregistrar-la en el seu primer CD abans de presentar-se en societat, van apostar per recollir els diners a través de la participació de concursos del territori o de concerts en diferents poblacions, ja fos en acústic o amb banda. Destaca la seva participació i classificació a la final d’alguns concursos com el Track Vendrell, Reus Sona i el DO de Tarragona durant l’any 2015. Pel que fa a la resta de concerts, Montblanc o Constantí són alguns dels municipis que més ferma i reiteradament han apostat per la proposta musical d’Anna d’Ivori.

A banda de diferents concerts pel camp, cal destacar la participació de l’Anna al càsting del programa televisiu “The Voice of Germany” arribant a la fase final celebrada a Berlin l’any 2014 o la recent invitació i posterior actuació puntual a Luz de Gas amb Manu Guix arran d’uns segons de la versió acústica de “En tres Minuts” que ell personalment va poder escoltar a través de les xarxes socials. La peça, interpretada el passat 9 de novembre de 2016 cantada a duet entre els dos amb l’Anna al piano, va ser rebuda amb molt bones crítiques fent que, durant els següents dies i de més inte
ractuació a les xarxes socials de Manu Guix, el vídeo comptés ràpidament amb més de 4.000 visualitzacions.

 

“Rere els vidres” és la primera proposta discogràfica del grup que agrupa deu cançons en 40 minuts i que es publica el 4 de maig de 2017. Un disc enregistrat a Amanita Estudis amb Sergi Sabaté que, com el títol ja deixa intuir, cuida al detall la fragilitat i la timidesa de cada una de les cançons o cada una de les lletres que narren les vivències i reflexions personals de la cantautora tarragonina.

Aquestes cançons es presenten metafòricament com aquell vidre protector des d’on mirem la vida i que sovint s’interposa entre la voluntat i la por, entre la vivència i el judici o entre una realitat viscuda i una d’amagada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 3 =