Biel Ballester Trio

Nota 79

BIEL BALLESTER TRIO– 

Biel Ballester – guitarra solista 

Oriol González- contrabaix 

Fran Asensio- guitarra rítmica 

 

Breu descripció del grup:

El Biel Ballester Trio té una forma molt diferent i original d’interpretar el Jazz, ja que la seva música sembla ser una barreja de molts gèneres diferents: el Manouche-Gypsy Jazz (originat pel gran Django Reinhardt), la Música Tradicional Mediterrània, la Música Clàssica Europea i, òbviament, el Jazz Americà, barrejat amb Rockabilly, Pop i fins i tot amb música tradicional japonesa i xinesa. 

Els resultats són senzillament sorprenents, i les composicions del Trio han cridat l’atenció de moltes persones de tot el món, i els han establert com un dels combos de jazz i guitarra acústics més originals i actuals. 

Han editat CDs a Espanya, Estats Units i el Regne Unit, i han aparegut en compilacions i llançaments a França, Escandinàvia i Japó. 

El 2008 van cridar l’atenció del llegendari Woody Allen, que incloïa dues melodies a la banda sonora de la pel·lícula “Vicky Cristina Barcelona”: una gran experiència per al Trio, que obria moltes portes noves a la seva música. 

El trio ha sigut convidat a tocar als més prestigiosos festivals d’arreu del món: des del Java Jazz fins al Jazz in Marciac on hi han tocat ja 7 cops. 


19:30h – Obrim portes

20:00h- Biel Ballester Trío

Preu entrada anticipada 7 €

Preu entrada taquilla 10 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 + three =