BRATIA LIVE CONCERT

Nota79

La riquesa musical dels Balcans i l’energia i l’elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana crea una proposta única, un món sonor de germanor. Com el propi nom d’origen eslau que així ho indica i que dóna nom a l’espectacle: BRATIA!

Pere Nolasc Turu – Violín

Victor Paradis – Guitarra Manouche

Biel Ballester – Guitarra Manouche

Ivan Kovacevic – Contrabajo

Stelios Togias – Percusiones

Bratia, la banda Barcelonina, neix de la necessitat del contrabaixista serbi establert a Barcelona, Ivan Kovacevic, d’unir dos mons musicals en una trepidant proposta. L’infinit món sonor dels països balcànics i l’energia, sobrietat i precisió del jazz manouche unificats pel nomadisme de la música gitana crea un còctel explosiu que no deixa a ningú indiferent…

Com un dels pilars de l’emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Kovacevic, amb l’experiència acumulada durant anys en més de 35 països, juntament amb els seus dos companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias i el violinista tarragoní Pere Nolasc Turu, s’embarca en aquesta aventura formant un quintet amb dos guitarristes experimentats en el llegat de Django Reinhardt. El mallorquí Biel Ballester, artista que porta anys arrasant escenaris a tot el món amb el trio sota el seu nom i Victor Paradis, de procedència canadenca, jove promesa que en poc temps s’ha convertit en un imprescindible de la música en la capital catalana.La mescla entre la música tradicional dels Balcans, Europa de l’est i Orient Pròxim amb el llenguatge de les cançons pròpies del conjunt, fa d’aquest quintet una proposta única!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 1 =