Diego Spitaleri pianoforte solo

Obertura portes: 20h

Inici concert: 20:30h

3° FESTIVAL DI TEATRO ITALIANO A BARCELLONA

Spitaleri és un pianista i compositor sicilià que en els seus més de quaranta anys de carrera ha explorat diversos estils musicals (del jazz al gòspel, de la música clàssica a la música brasilera del pop a la música ètnica) que han trobat una síntesi en el que avui s’ha convertit en el seu estil personal.

Des de fa ja algun temps s’ha dedicat a la composició de peces per a piano que es caracteritzen per l’investigació i desenvolupament de l’element melòdic. Diego Spitaleri amb les seves peces per piano sol suma més de 3,5 milions de reproduccions en diverses plataformes digitals de tot el món.

____________________________________________

Diego Spitaleri è un pianista e compositore siciliano che nella sua ultraquarantennale carriera ha esplorato i più diversi stili musicali (dal jazz al gospel, dalla musica classica alla musica brasiliana dal pop alla musica etnica) che hanno trovato una sintesi in quello che oggi è diventato il suo personale stile.

Da qualche tempo si è dedicato alla composizione di brani per pianoforte solo il caratterizzati dalla ricerca e dallo sviluppo dell’elemento melodico. Diego Spitaleri con i suoi brani di piano solo ho totalizzato più di 3 ,5 milioni di ascolti nelle varie piattaforme digitali in tutto il mondo.

Entrades: 12€ (anticipades), 14€ (taquilla)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 2 =