“DISCOVER-UPS” BANDS DUEL

Vallirana, 79

 

¿¿T’agradaria tenir l’oportunitat de guanyar increïbles premis per a la teva banda al nou concurs  “DISCOVER-UPS” BANDS DUEL de la sala Nota79??

 

A Nota79 volem donar una oportunitat als grups emergents de l’escena local, i per aquest motiu, hem decidit organitzar un concurs que serveixi d’aparador a les bandes que lluiten dia a dia per donar un pas més a la seva carrera musical.

 

Doncs si participes al nostre concurs (la inscripció es gratuïta), podràs optar a tots aquests suculents premis que s’endurà la banda guanyadora.

 

– Grabació/Mix d’un EP (4 temes) a SOL DE SANTS STUDIOS
– Mastering a HITMAKERS MASTERING
– Cessió de la nostra sala Nota 79 de manera gratuïta perquè la banda pugui organitzar el seu propi concert.
– Grabació en vídeo de 3 cançons de la seva actuació en directe al Nota 79 a càrrec de VOLS VIDEOS
– Disseny de web professional, per  XAI CORPORATION
– Descomptes pels concerts de la programació propia de NOTA79 durant un any.

 

Per participar, omple aquest FORMULARI  abans del 12 d’octubre!!

 

Nota 79 s’encarregarà  de dur a terme el filtre de les 27 bandes que prendran part al concurs.

 

BASES:

  • Inscripció gratuïta.
  • Ser major d’edat
  • La participació al Concurs “”DISCOVER-UPS” BANDS DUEL” comporta la cessió per part dels participants a favor de Nota79 dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública del material enviat durant les edicions del concurs.
  • Les dades personals enviades s’utilitzaran exclusivament amb la fi única de mantenir comunicació entre Nota79 i el grup participant.
  • Nota79 no es fa responsable de qualsevol violació/incompliment de la llei de copyright sobre les cançons enviades o que toqui cada grup.
  • Nota79 aporta per a la consecució dels concerts: el backline, sala, equip de so i llums, tècnic de so i llums. El grup únicament haurà de portar els instruments no inclosos en el backline bàsic de la sala i moltes ganes. Entre ambdues parts no hi haurà cap obligació econòmica.
  • La inscripció en el concurs implica l’acceptació de les bases del concurs.
  1. Període de recepció de material (18 de setembre- 12 d’octubre de 2017) al formulari de dalt. S’accepta qualsevol estil.
  2. El concurs tindrà lloc entre octubre  i desembre de 2017, i consisteix en 9 concerts de classificació (concerts amb 3 bandes i un classificat cadascun) + 3 semifinals (cada semifinal amb 3 bandes i 1 classificat cadascuna) + 1 GRAN FINAL (3 bandes i un únic guanyador)
  3. La votació a cada concert es farà de la següent manera: VOTACIÓ DEL PÚBLIC 50%  + VOTACIÓ JURAT 50% (compost per Nota79 i diversos membres del sector musical: mitjans de comunicació, músics, segells, festivals,…).

 

ORGANITZA:

 
PARTNERS:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × two =