Els Escarabats

Vallirana 79, Barcelona

El grup es gesta a l’estiu de 2007 per fer música de The Beatles. Inicien als assajos a porta tancada l’octubre de 2007 i fins l’abril de 2008 (amb excepció d’una petita contribució de 3 temes a un concert col·lectiu el desembre de 2007. Entre la primavera i l’estiu de 2008 realitzen les seves primeres actuacions regulars. A la tardor de 2008 inicien les seves actuacions regulars, havent actuat freqüentment a diversos locals a Barcelona, Luz de Gas, Razzmatazz, Sutton, Oshum, Nota 79, Sala Monasterio, Astrolabi, l’Hotel Sofia i un llarg etcètera. A Sant Cugat (d’on son residents) a Mercantic – El Siglo, Café de Belgrad, Café Auditori, Carpes Set Ball, The Police, La Bohèmia… també a la Festa Major o a un concert benèfic al Claustre del Monestir. A la Fira del Teatre de Tàrrega, i per esdeveniments diversos a moltes poblacions de tota Catalunya, com Terrassa, Girona, Cardedeu, Cànoves, Arenys, Palautordera, Sant Cebrià, El Masroig, Castellnou, Burg, etc. Per suposat a banda de concerts en espais públics el grup ha actuat regularment contractat a festes privades de tota mena, aniversaris, congressos i reunions, mítings electorals, casaments i celebracions diverses.

S’ha de fer esment especial de les actuacions a un Palau de la Música Catalana ple per un concert de “Beatles simfònics” amb acompanyament de quartet de cordes, flautes, percussió i cors, la multitudinària de la setmana Beatle al Parador de Sos del Rey Católico (Saragossa), la de l’Auditori de Barcelona, davant de consellers del Govern de la Generalitat, la de les Drassanes amb un ministre de l’estat a l’audiència, la de la celebració de Canticòrum a la Seu de Districte de Nou Barris o l’obertura del tercer festival Barcelona Beatles Weekend, a l’estiu de 2017, convidats per segon any consecutiu. Aquest any també estan convidats al Barcelona Beatles Weekend de l’Estartit. Un esment també per un concert que estava contractat l’estiu passat a la Monumental de Barcelona, el mateix espai a on van tocar els mateixos Beatles al 1965, que va ser cancel·lat a l’últim moment.

Des del 2012 Els Escarabats es troben embarcats a l’aventura de reproduir la carrera discogràfica dels Beatles 50 anys després. Cada vegada que un àlbum fa 50 anys el grup el prepara, se’n va a enregistrar-lo als Estudis Avalon de Sabadell amb la producció d’en Joan Tassa i després el presenta al públic amb un o més concerts commemoratius. El primer CD va ser la versió Escarabats del LP PLEASE PLEASE ME, al 2013. Després van venir WITH THE BEATLES (2013), A HARD DAY’S NIGHT (2014), BEATLES FOR SALE (2014), HELP! (2015), RUBBER SOUL (2016), REVOLVER (2017), SGT. PEPPER’S LONELY HEARTS CLUB BAND (2018), MAGICAL MYSTERY TOUR (2018) i l’últim, el desè, acabat el Nadal passat, un LP doble, THE BEATLES (2019), conegut popularment com l’ÀLBUM BLANC.

Els membres del grup són,

Joan Alba (guitarra solista, teclats de suport, veus), virtuós i artista integral inconformista

Joan Carles Català (veu solista, veus), amb un tresor a la gola i el més autèntic timbre Beatle

Wolfgang Lepp (baix, veus, speaker), fan superexpert en Beatles i guardià de la puresa

Lluís Moreno (teclats, veus), home orquestra que treu tota mena d’instruments del seu teclat

Toni Tortosa (guitarres, veus), precisió i tècnica depurada als arpegis, als solos o al que sigui

I per l’ÀLBUM BLANC, donat que el bateria de sempre ha marxat, com artista convidat,

Roger Gascon (bateria, percussió), professional reconegut, multiinstrumentista, megacrack

Als Estudis Avalon

Joan Tassa (productor i enginyer), al comandament de les operacions, fent màgia amb el so

Preu entrada 10€

Reserva d’entrades  elsescarabats@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × five =