20:00 h

Flying High Norvald Dahl -Solo Piano

El pianista i compositor noruec Norvald Dahl (n. 1978) s’obre camí a l’escena internacional del jazz amb el seu projecte per a piano solo “Flying High
Dahl va créixer en una família envoltada de música folklòrica.
El seu avi era ferrer i violinista, i també compositor. A l’edat de cinc anys, Norvald va començar a improvisar al piano i va descobrir les tecles blanques i negres. Aviat va emprendre una formació clàssica, però després d’uns anys va trobar que el blues, el jazz i la improvisació eren més del seu gust. Després dels seus estudis musicals a l’escola secundària, va estudiar piano de jazz de forma intensiva en el conservatori de música de Stavanger i Trondheim, i després va realitzar el Master en l’aclamada Acadèmia Noruega de música d’Oslo.

Amb “Flying High“, el pianista Norvald Dahl ha gravat un conjunt d’improvisacions per piano formoses i molt personals. Per moments, les declaracions cristal·lines i pacients sonen com podrien ser un homenatge a la trobada únic entre muntanya i mar que té lloc en la seva regio natal More Romsdal i les gravacions per acidòfils segurament afegiran això a la seva llista de favorits.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × four =