JOHN BUTCHER – DON MALFON – AGUSTÍ FERNÁNDEZ

Aquesta és una oportunitat única de veure JOHN BUTCHER al costat de DON MALFON i AGUSTÍ FERNÁNDEZ tocant a trio en el mateix escenari. El concert és una joia per a l’escena de les músiques improvisades (improvisació lliure) barcelonina. John Butcher porta gairebé una dècada sense venir a tocar a Barcelona ja que resideix a Anglaterra i gira a nivell mundial. Don Malfon viu la meitat de l’any a Mèxic i les seves gires fan que se’l vegi poc per l’escena local. I a l’Agustí Fernández, encara que resideix a Catalunya, és gairebé impossible enxampar-lo entre vol i vol girant pel planeta.

Aquest és un trio inèdit, que s’ajuntarà per primera vegada aquí, al NOTA79, i que promet ser una nit musical de primera.

 

Entrades: 17€

 

-John Butcher, Nascut a Brighton i resident a Londres,  és un saxofonista el treball del qual abasta la improvisació, les seves pròpies composicions, peces multipista i exploracions amb retroalimentació, acústica inusual i ubicacions fora de concerts. És ben conegut com a solista que intenta interactuar amb un sentit de lloc. Resonant Spaces, per exemple, és una col·lecció d’actuacions enregistrades durant una gira per inusuals llocs d’Escòcia i les Illes Orcades.

-Agustí Fernández, amb una carrera perfectament consolidada i una merescuda reputació internacional, és un dels músics catalans de major projecció internacional i una referència mundial en el món de la música improvisada.

-Don Malfón (Alfonso Muñoz), Músic, saxofonista avantguardista i experimental, i improvisador lliure amb més de 40 àlbums publicats.

El seu enfocament particular és una exploració sonora totalment acústica. És una investigació que ha portat al desenvolupament de determinades tècniques ampliades per tal de descobrir els límits últims del so del saxofon i intentar crear nous sons a l’instrument.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen + 15 =