MASTER CLASS JORDI PONS

Vallirana 79, Barcelona

Classes magistrals de clarinet a càrrec de Jordi Pons, professor a la Musik Akademie der Stadt Basel i al Conservatori della Svizzera Italiana a Lugano (Suïssa).

Dirigit a alumnes de tots els nivells: elemental, professional i superior.

Dies 18 i 19 d’abril de 2020.

Horari: de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

Lloc: Trémolo Escola de Música i d’Arts Escèniques. Sala Nota 79. c/ Vallirana, 79

 

Alumnes actius: 85 € (inclou 1h de classe individual + oient + recital)
Alumnes oients: 25 € (inclou accés a totes les classes + recital)

 

Places limitades, assignades per ordre d’inscripció.

Descarrega més informació

 

Jordi Pons

Nat a Barcelona, ingressa l’any 2000 a la Royal Academy of Music de Londres. Al 2005 rep una beca del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que li permet perfeccionar els seus estudis a la Musik Akademie der Stadt Basel (Suïssa), amb François Benda. Treu diploma d’excel·lència a Concert Diplom i el Solisten Diplom.

Ha rebut el Premi CIRIT de la Generalitat de Catalunya, el Premi Juventuts Musicals de Catalunya, el 1r Premi en el Concurs The Orchestral Clarinet, el 3r Premi en el Concurs Internacional de Clarinet Città di Carlino” a Itàlia, el Guinness-Music in the Community Awardy, el Mortimer Development Award de la Royal Academy of Music de Londres, entre d’altres.

 

Manté una activitat intensa com a músic freelance. Col·labora amb l’Orquestra Simfònica de Galícia, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, la Symphony Orchestra of l’Índia, la Wermland Opera de Suècia, la Camerata Bernde Suïssa, l’Orquestra do Norteen Portugal, la National Orchestra of Moldàvia, la Young Professionals Orchestra i la Sinfonietta of Oxted de Londres.

Ha treballat amb els directors Kurt Masur, Charles Dutoit, Sir Colin Davis, Peter Eötvös, Bertrand de Villy, Sir Charles Mackerras, Jukka-Pekka Saraste, Robert King, Trevor Pinnock, Josep Pons, Sebastian Weiglee, entre altres.

Com a solista, Jordi Pons ha interpretant els concerts de Stamitz, Mozart, Weber, Copland i Nielsen acompanyat per orquestres com la Sinfonieorchester Basel o la Madrid Sinfonietta Orchestra.

En l’àmbit de la música de Cambra ha treballat amb músics de gran renom com Dame Felicity Lott, Vincent Lucas, Felix Renggli, Carlo Colombo, Emanuel Abbühl, Hartmut Rohde, Diego Chena, Nigel Clayton i el Pavão String Quartet de Londres.

Ha estat convidat com a professor i concertista en Festivals Internacionals de Música com el Festival Internacional Pau Casals de Prada de Conflent (França), el Festival Internacional de Música MIMU a Uberlândia (Brasil).

 

Com a professor i pedagog ha treballat en el Conservatori de Música de Terrassa, en la Copland School de Londres i, actualment, és professor a la Musik-Akademie der Stadt Basel i al Conservatori della Svizzera Italiana a Lugano (Suïssa). Ha fet classes magistrals a Portugal, França, Brasil, Alemanya, Kosovo i Rússia.

Ha enregistrar un àlbum amb la Camerata Bernde Suïssa, tocant amb Antje Weithaas i Alexander Lonquich.

Actualment treballa en dos nous projectes. El primer, de música per a clarinet i electrònica, amb obres de compositors com Steve Reich, Pierre Boulez, Luciano Berio i Thea Musgrave. El segon, interpreta les Sonates per a Clarinet i Piano de J. Brahms amb el pianista Marco Fatichenti.

 

Jordi Pons treballa a Clarinartis, prestigiosa empresa de fabricació d’accessoris per a clarinets.

 

Toca amb instruments Schwenk und Seggelke.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen + seven =