Namina

Obertura portes: 19:00h

Inici del concert: 19:30h

Namina presenta “Un udol”, un nou disc amb cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme. Un repertori que beu de les arrels, on el blues, la música brasilera, el folk i fins i tot el jazz treuen el nas per vèncer la profilaxi emocional imposada.

Acompanyada dels músics Pep Gol i Xevi Matamala, el trio ofereix un directe versàtil que s’adapta a diferents espais i necessitats; des del format elèctric complet, amb teclat i sintetitzadors, a més dels instruments centrals (guitarres, trompetes, melòdica i bateria); a l’opció acústica de carrer.

Un udol, Azul, M’ho venc tot per un petó, Damunt del genoll, El teu John Wayne, són alguns dels títols de les composicions pròpies que formen el nou repertori, on també hi trobem versions ben personals de Koko Taylor, Tom Waits i Moacir Santos, entre d’altres.

Namina: veu, guitarra elèctrica, guitarra acústica, merlin. Pep Gol: trompeta, melòdica, cors, teclat. Xevi Matamala: bateria, sintetitzadors, trompeta, cors i Pep Rius: contrabaix 

 

Preus entrades: 10€ anticipades; 12€ taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − 3 =