Sandra Rehder & Gustavo Battaglia (tango)

Vallirana 79, Barcelona

“Si encara no heu escoltat Sandra Rehder, no podeu saber què és el tango d’última generació, el tango de les dones braves d’avui interpretat amb força i qualitat excepcionals.

Anar a sentir Sandra Rehder acompanyada per Gustavo Battaglia no és només per la magnífica selecció de tangos, la poderosa veu de la cantant o el vigorós domini de les sis cordes del guitarrista. És sobretot per la convicció que comuniquen, la fe en allò que fan, el tractament revitalitzador de l’esperit que inoculen a l’espectador”.

Xavier Febrés

Repertori:

El nou repertori de “Poderoso Tango” del duo argentí, inclou en la selecció tango, milonga, vals i estilo, entre altres gèneres. Obres de Carlos Gardel, Celedonio Flores, Homero Manzi, Eladia Blázquez, Osmar Maderna, Mariano Mores Contursi, Astor Piazzolla, entre uns altres. A mès a mès temes propis.

Tango & Poesia en un recorregut expressat a través de grans poetes argentins com Julián Centeya, Jorge Luis Borges, Roberto Güiraldes, Roberto Juarroz entre d’altres.

 

“La passió que posa Sandra Rehder en cada història que ens canta, el seu carisma, el seu lliurament i la seva naturalitat ens fan creure, enganyosament, que amb això és suficient per commoure al seu públic, que tot resulta així de fàcil. Com si darrere de cadascun dels seus espontanis arravataments de llibertat no estigués, perfectament amagat, un acabat treball d’interpretació, una veu llargament entrenada per partir-te el cor sense anestèsia en l’instant just.”

Sergio Zeni – Diariofolk – 02/03/2015

***

“Hay poesía en el tango que nos canta Sandra Rehder, como la hay en su mirada, en su voz vitalista, en la emoción que va derramando en cada canto. Hay gusto en la elección de su repertorio y verdad en su cadencia milonguera, vida recorrida y hondura, aperos valiosísimos para sentir el tango y expresarlo, para traspasar la piel del que escucha y llegar al alma, refugio último de la emoción personal, Rehder la alcanza.

Algo mágico sucede en escena cuando Sandra Rehder canta acompañada por la guitarra intensa de Gustavo Battaglia, una fusión apasionada entre ambos intérpretes resultado sin duda de su complicidad escénica.

Gustavo Battaglia tiene un toque genuinamente tanguero en porte y distinción, masculino y regio, guitarra y músico son un solo instrumento a ojos del espectador: maderas-cuerdas-manos-sensibilidad, ¿dónde empieza lo uno y acaba lo demás?, imposible saberlo, sentido y sutil luz intensa, vida y negras sombras entre sus notas, Battaglia es puro tango”.

Carles Gracia Escarp

 

Entrada: 7€/10€

21h: Obrim portes

21:30h: Sandra Rehder & Gustavo Battaglia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − four =