The Lazy Lies + Trau

Vallirana 79, Barcelona
THE LAZY LIES
 
Després de les bones crítiques que va rebre el seu disc de debut, col·locat en diverses llistes de millors discos de 2016 a Espanya i a Estats Units, The Lazy Lies presenten Less Talk More Action, un disc que conserva la frescor, els jocs de veus, les melodies i les influències que els fan especials (Nancy Sinatra The Zombies, The Kinks), tot afegint-hi unes pinzellades esporàdiques de vents, cordes i xilòfons que porten les cançons a un nivell.
Formats per Roger Gascon, Montse Bernad, Xavi Mir, Dedé Camprubí i Josep Mateo, han portat el seu pop seixanter a diverses sales i festivals, com el Festival de Pedralbes (obrint per Roger Hodgson de Supertramp), Curtcircuit, Apolo [2] o Le Pingouin Alternatif, al sud de França.
 
TRAU
 
TRAU van arribar fa quatre anys amb la força d’un tsunami. Un cop haver guanyat el concurs Sona 9 i amb el premi al grup revelació de l’any sota el braç ens van regalar un disc de debut memorable, Déu vos guard, ple de maduresa i tradició, un debut enlluernador que els va situar en la primera línia del firmament musical del país. Ara, amb casi un centenar de concerts a les seves espatlles (inclosos els festivals Vida, Mercat de Música Viva de Vic, Aphònica, Strenes, Acústica i Altaveu) tornen amb un dels discos més esperats de l’any i el resultat és espectacular.
Amb “Dones i homes del cap dret” el quartet de Sant Boi fan un disc definitiu, un pas de gegant que amplia la seva paleta musical amb pinzellades de psicodèlica, rock, soul i garatge. Estem parlant d’un disc de pop amb majúscules, musculós i atrevit, una passa endavant plena de cançons que deixen petjada.
TRAU és la unió d’una dona i tres homes: Pau Torrens, bateria i veu principal; Jordi Bastida, guitarra; Núria Botia, baix i Xavi Artigas, teclats i veu.

 

Obrim portes: 21:30

Concert: 22h

Entrada:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two + sixteen =